Akustiikkalevyt

Asumisviihtyvyyteen kiinnitetään koko ajan enemmän huomiota. Asumisviihtyvyys käsittää luonnollisesti myös kodin, työpaikan tai vapaa-ajan harrastustilan melutason. Meluongelmia voivat esimerkiksi olla tuleva liikenteen melu, korkeitten kivitalojen kaikuongelmat, huonot äänieristykset, avokonttoreiden hälyisä työympäristö, tai ravintoloiden liian korkeaksi nouseva äänitaso. Voit myös itse soittaa esimerkiksi jotain instrumenttiä jolloin mielelläsi suojaat naapurisi liian kovalta musisoinnilta.

Meluongelmiin tarjoaa ratkaisun Rantakoski Desigsin kuvioidut akustiikkalevyt ilman että tilan sisustuksellisuus kärsii. Akustiikkaseinä on taideteos, tai kaunis sisustuselementti jolla on tärkeä funktio.

Rantakoski Designsin akustiikkelevymallisto käsittää erilaisia kuvioimisratkaisuja. Voit valita mieleisesi mallistosta suoraan, tai se voidaan sävyttää kotiisi sopivaksi. Sinulle voidaan suunnitella ja toteuttaa kokonaan oma akustokokonaisuus joka sopii persoonaasi, sekä sisustukseesi. Yrityksille uusi dynaaminen yritysilme, ravintoloille teemaan sopiva akustinen teos. Kuvan koko voi olla aivan mitä vain, vaikkapa jonkin julkisen tilan suuri kokonaisuus, tai lastenhuoneen pienempi maalaus. Maalauksen voi tehdä myös erilaisille kangaslaaduille ja pingottaa kangas akustiikkalevyjen päälle. Rantakoski Designs toteuttaa yrityksille myös heidän graafisen suunnittelijansa näkemykset

Rantakoski Designs auttaa sinua suunnittelemaan tilaasi sopivan kokonaisuuden, sekä touteuttaa sen sinulle, niin että akustiikkaseinä ei ole vain funktionaalinen, se on myös sisustuksellinen ja kaunis. Ota yhteyttä sähköpostilla anna at rantakoskidesigns fi, tai puhelimitse 050-441 3393.

kirsikka1-300

Kirsikka (kevät)

Kirsikka-makuuhuone

lintukokonaisuus

Viesti

viesti-entrance-72

puu3B-300

Puu 3

Puu3-joogakeskus-72

puu2-300

Puu 2

Puu2-keittio-72

värisommittelu2

Värisommitelma

Värisommitelma-olohuone-72

sulkakokonaisuus-valk3-300

Sulka

Sulka-olohuone-72

koynnoskokonaisuus-valkea1-300

Köynnös, valkoinen

Köynnös-olohuone-72

koynnls-vihreäkokonaisuus-300

Köynnös, vihreä

koynnoskokonaisuus-harmvalk-300

Köynnös, harmaa

voikukka1-vesiväri2B

Haitulat

Haitulat-olohuone-72

abstrakti-300

Aamu

Aamu-olohuone-72

jimi-etusivu

Jimi

jimi-akustoflyeri.psd

Beduiinitytto-keittio-72

Beduiinityttö

akusto-kaarna-320

Kaarna

Rantakoski Designs käyttää useimmiten suomalaisia, ekologisia Innofusorin levyjä. Ne  on tehty pintaturpeesta sekä kierrätetyistä muovipulloista. Ne eivät sisällä lasivillaa, eivätkä myrkkyjä. Turve on luonnollisesti hapan ja antibakteerinen, homesuojausta ei tarvitse tehdä. Tuote ei siis pilaa hengitysilmaasi, eikä kuormita luontoa.   Helppo ja pitävä tarranauhakiinnitys, tai taulukiinnitys, tulee levyjen mukana. Voit myös tilata levyille kuljetuksen ja asennuksen. Samoin akustotutkan, jossa tilasi meluonglma kartoitetaan laskelmin.

Äänen absorptioluokka A, EN ISO 354 ja EN ISO 11654

M1-luokiteltu, tutkitusti vähäpäästöinen

Paloluokka E, EN ISO 11925-2:2002

Lämmönjohtavuus 0,037 W/mK, standardi EVS-EN 12667